Cruz en Milenkovic op weg naar Germinal Beerschot

Philippe Crols
| 0 reacties
Cruz en Milenkovic op weg naar Germinal Beerschot
Foto: © SC

De clubs kunnen zodra weer transfers gaan doen en zo hun club alsnog versterken. Germinal Beerschot lijkt dat alvast te gaan doen en zal waarschijnlijk gaan profiteren van de slechte financiële situatie bij Lierse. Al is dat hun goed recht natuurlijk. 

Daniël Cruz en Ninoslav Milenkovic zouden namelijk tijdens de winterstop de overgang maken van het Lisp naar het Kiel. Cruz die vorig seizoen nog bij Germinal Beerschot speelde en er ook er succesvol was werd al meerdere malen gesignaleerd in de buurt van het GB-stadion, maar telkens deed de club die geruchten af als: 'Hij heeft hier nog veel vrienden en wil die gewoon komen bezoeken'. Dat is natuurlijk volstrekt mogelijk, maar door de slechte situatie bij Lierse is een terugkeer van de Colombiaan naar zijn vrienden wel zeer nabij. Het probleem zou echter het nogal rijkelijke salaris zijn van de 24-jarige spelverdeler. Hij zou moeten inleveren als hij wil terugkeren naar het Kiel. Cruz zou voor Germinal Beerschot natuurlijk een geweldig alternatief zijn na het mislopen van Wamberto.

Wat betreft Milenkovic is alles zo ongeveer in kannen en kruiken. Dat denk de Gazet van Antwerpen tenminste te weten. Omdat Lierse dus dringend wat geld nodig heeft moeten er een paar spelers noodgedwongen van de hand worden gedaan. De 27-jarige Milenkovic is daar dus één van. De verdediger is aan zijn tweede seizoen bij Lierse bezig.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties