GB vreest dat Dosunmu onbetaalbaar wordt

Mathias Dumarey
| 0 reacties
GB vreest dat Dosunmu onbetaalbaar wordt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans dat Tosin Dosunmu volgend seizoen nog voetbalt bij Germinal Beerschot is wel erg klein geworden. De Antwerpse club huurt de spits momenteel van de Oostenrijkse club Austria Wien. Het bedong ook een koopoptie waarbij het 650.000 euro moest betalen. Germinal Beerschot dacht dat de termijn om die optie te lichten verliep op 31 maart, maar dat bleek 15 december te zijn, met andere woorden, de termijn is verstreken.

Ondervoorzitter Herman Kesters zegt dat Dosunmu definitief aankopen een bom geld zal kosten en iedere goal die hij maakt, zal zijn marktwaarde opdrijven en de club kan hem moeilijk tegenhouden om te scoren.

Germinal-Beerschot voorzitter Jos Verhaegen legt zich al neer bij de situatie. Hij bevestigde dat de optie inderdaad verlopen is, maar veel verschil zou het toch niet gemaakt hebben. Ook voor 15 december zou de club geen 650.000 euro hebben overgemaakt aan Austria Wien. Verhaegen had graag in alle stilte met de Oostenrijkers onderhandeld, maar de belangstelling voor de spits is alleen maar toegenomen. Daarom vreest Verhaegen dat Dosunmu volgend seizoen geen doelpunten meer zal maken op Het Kiel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties