Manchester Utd denkt aan Vogel

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Manchester Utd denkt aan Vogel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United zou zich bij AC Milan gemeld hebben om de Zwitserse international Johann Vogel over te nemen. Dat meldt Football Italia. De ex-speler van PSV Eindhoven moet op Old Trafford de opvolger worden van de Ier Roy Keane die naar Celtic Glasgow vertrok.

Aanvankelijk werd gedacht dat Manchester United alles op alles zou zetten om Gennaro Gattuso naar Engeland te lokken, maar manager Alex Ferguson zou nog liever Vogel zien komen. De 27-jarige middenvelder komt bij de rossoneri nauwelijks aan spelen toe.

Als de transfer van Vogel zou doorgaan, dan realiseert Manchester United al een derde transfer tijdens deze wintermercato. Eerder gaf de club al twaalf miljoen euro uit aan de Fransman Patrice Evra (AS Monaco) en Nemanja Vidic (Spartak Moskou). 

Een vertrek van Vogel kan ook gevolgen hebben voor Ajax. Het zou erg goed kunnen dat AC Milan bij de Amsterdammers Wesley Sneijder gaat wegplukken om Vogel te vervangen. Er zouden al afgevaardigden van de Milanese topclub naar Amsterdam gekomen zijn om te praten.




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties