Ook Auxerre aast op Salou

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ook Auxerre aast op Salou
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Anderlecht, Club Brugge en Standard zijn niet de enige ploegen die op Salou Ibrahim azen. Ook Auxerre en Kaiserslautern zien wat in de aanvaller van Zulte Waregem.

Salou speelde zich de afgelopen maanden in de kijker bij competitierevelatie Zulte Waregem. De interesse van de grote ploegen bleef dan ook niet uit. Salou zelf ziet een transfer wel zitten: "Ik sta open voor alles. Als Anderlecht vandaag aanklopt met een mooi voorstel, ga ik daar zeker op in. Ik wil hogerop, mijn grenzen opzoeken. Bovendien breng ik zo nog wat geld in het laatje voor Zulte Waregem. De top in België kan ik zeker aan. De afgelopen jaren heb ik me snel ontwikkeld. Ik schat de kans op een transfer deze winter in op 50%."

Salou blikt in De Gazet Van Antwerpen ook vooruit op zijn internationale toekomst. De Ghanees hoopt binnenkort de Belgische nationaliteit aan te nemen. "Neen, als Ghana me vraagt, ga ik niet mee naar het WK. Van zodra ik de kans krijg, ga ik er alles aan doen om de Belgische nationale ploeg er weer bovenop te helpen. Vandaag zal ik dan ook aandachtig de EK-loting volgen op tv. Wie weet worden dat weldra mijn eerste tegenstanders."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties