K. Vimmeren vergeet te scoren

Guillaume Belaey
| 0 reacties
K. Vimmeren vergeet te scoren
Foto: © SC

Redelijke opkomst voor de wedstrijd tegen het 3de gerangschikte Tienen.
De wedstrijd begon gelijkopgaand. Het eerste gevaar kwam van Tienen, Sindy Put kon alleen op Van Troy afgaan, Romy wist de schuiver in corner te verwerken. Het spelbeeld bleef min of meer in evenwicht, de beste kansen waren nog voor Vlimmeren. Eerst was het Tinne Monsieurs die na een voorzet van rechts, de bal ter hoogte van de tweede paal net naast de eerste paal devieerde. En Heidi Peeters kon wat later met een enorme reflex de bal nog uit de benedenhoek halen na een individuele actie van Annelies Cornelissens. Dit was knap keeperswerk. Toch kon iedereen zich verzoenen met de gelijke ruststand. Ruststand 0-0.

Zelfde spelbeeld in het begin van de 2de helft, wie het doelpunt scoorde zou de winnaar worden. De thuisploeg kreeg hiertoe de eerste kans, met een knappe raid kwam Stephanie Cooymans alleen voor Peeters, en weer was het Peeters die als winnaar uit het duel kwam. Even later leidde een kleine misser in de Vlimmerse verdediging tot het doelpunt van Tienen. de vrijstaande Van Fraechem werd aangespeeld die Sindy Put vond voor doel. 1-0

Er zat voor Vlimmeren niets anders op dan risico's te nemen, met positiewissels trachtte men de zaak te forceren. maar het spel verliep te slordig. Zoals dikwijls, was het de ploeg op voorsprong die uiteindelijk de cijfers nog kon verdubbelen. het was opnieuw Sindy Put die scoorde. Eindstand 0-2.
Het grootste gedeelte van de wedstrijd was gelijkopgaand, Tienen deed wat Vlimmeren naliet, namelijk scoren. Hierdoor kan de winst van Tienen verdiend genoemd worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties