Christie tekent bij Perth Glory

Christie tekent bij Perth Glory
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Perth Glory is volop bezig met de voorbereiding op volgend seizoen. Nadat het al de contracten van Jamie Harnwell, Jamie Coyne en Naum Sekulovski verlengde en de 17-jarige Alex Vrteski onder contract legde, heeft men nu ook Jeremy Christie aangetrokken.

Christie tekende een contract voor twee seizoenen en komt over van de New Zealand Knights. De 22-jarige middenvelder speelde tien wedstrijden bij de Nieuw-Zeelandse ploeg vorig seizoen. Christie speelde daarvoor drie seizoenen in Engeland bij Barnsley en maakte vorig seizoen zijn debuut voor de Nieuw-Zeelandse nationale ploeg.

Hij was natuurlijk tevreden met zijn overgang: "Ik ben zeer tevreden. Perth is natuurlijk een grote club en ze waren al succesvol in het verleden. Ze kwalificeerden zich dit seizoen wel niet voor de play-offs, maar ik verwacht dat dat volgend seizoen wel het geval zal zijn. Het is zeker een stap voorwaarts in mijn carrière. Ik zal hard werken om ervoor te zorgen dat er succes bij Perth Glory is."

Ook bij de club zelf niets anders dan lachende gezichten. Technisch directeur Mich D'Avray: "Hij zal aggresivitiet bij brengen op het middenveld, iets wat vorig seizoen gedurende verschillende wedstrijden ontbrak. Het is belangrijk voor ons om een speler te hebben met de kwaliteiten van Jeremy."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties