Openbare verkoop Bosuil op 17 mei

Steven Bologne
| 0 reacties
Openbare verkoop Bosuil op 17 mei
Foto: © SC

Notaris Ilse Janssens, die werd aangesteld om de Bosuil openbaar te verkopen, gaat op woensdag 17 mei over tot de openbare verkoop. Dat meldt De Gazet van Antwerpen. Dat het stadion van de Great Old verkocht dreigt te worden, hing al een tijdje in de lucht. Het is echter de eerste keer dat er nu een datum wordt geplakt op de verkoop.
 
Zakenman Tony Gram nam van Rabobank een lening van voetbalclub Antwerp over, ten belopen van een kleine 1,5 miljoen euro. Antwerp betaalde de lening niet tijdig terug aan de zakenman waarop deze ten persoonlijke titel naar de rechter stapte om zijn geld terug te eisen. Het hof van beroep stelde in december een notaris aan die moet overgaan tot de openbare verkoop van het stadion, zodat Tony Gram alsnog zijn geld kan terugkrijgen. Antwerp betwist deze eis wel gezien ze een betaling deden van 1,34 miljoen op een geblokkeerde rekening, daar rechtstreekse betaling niet mogelijk was, aldus Antwerp omwille van een geschil tussen Delsey Airlines en Tony Gram. 

Er is nog ruimte voor Antwerp om met de raadsheren van Gram een overeenkomst te bereiken, de club wacht er echter bijzonder lang mee. â€œHoe langer het duurt, hoe kostelijker het wordt voor Antwerp. Er zijn de interesten op de niet-terugbetaalde lening, en de notaris werkt uiteraard niet gratis”, aldus advocaat Eddy Van Camp van Tony Gram.  De club zelf echter beweert zijn betalingen gedaan te hebben en wacht zelf de uitspraak af in een geopende zaak aangaande de hypotheek zelve.
 
Wie interesse heeft om een bod uit te brengen op het stadion van Antwerp kan op woensdag 17 mei afzakken naar het Notarishuis op de Elisabethlei in Antwerpen. De verkoop start omstreeks 14u00. De details van de verkoopsprocedure staan nog niet vast. Indien Antwerp met Tony Gram alsnog een akkoord bereikt, dan komt er uiteraard geen verkoop. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties