Kaarten KVM uitverkocht, Crabeels out

Dirk Pieters
| 0 reacties
Kaarten KVM uitverkocht, Crabeels out
Foto: © SC

Het wil maar niet lukken voor KV Mechelen. De club is momenteel aan een matig seizoen bezig in de tweede klasse en ook van blessures blijft Malinwa niet gespaard. Ook voor Pieter Crabeels zit het niet mee. Nader onderzoek wees uit dat er toch sprake is van een scheurtje in de spier. De jonge Mechelaar zal sowieso nog enkele weken onbeschikbaar zijn. Of hij dit jaar nog in actie komt is een groot vraagteken.
 
Ook Steven Ribus ondervindt lichte hinder aan de knie, maar trainde wel mee met de groep. De medische staf onderzoekt in de loop van de week zijn situatie. Ribus is sowieso geschorst voor de wedstrijd tegen Antwerp

Voor Semih Osman Serbest is er dan iets beter nieuws. De speler werd zaterdag aan de rust vervangen na een nagelprobleem. De medische staf verwijderde de teennagel deze week. Hoogstwaarschijnlijk sluit Serbest samen met Steven De Pauw eind deze week aan bij de groep.
 
Voor de ‘topper’ tegen Antwerp zijn alle bezoekende tickets de deur uit. Momenteel onderhandelen beide clubs nog over 400 extra kaarten voor de fans van Mechelen. Voor de wedstrijd op de Bosuil verwachten beide ploegen een massale opkomst.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties