Henry ziet AS Roma wel zitten

Henry ziet AS Roma wel zitten
Foto: © SC

Gisteren maakte de Nederlandse omroep NOS bekend dat volgens hun bronnen Thierry Henry voor FC Barcelona heeft getekend. Gisterennamiddag vertelde echter de zakenwaarnemer van de Franse spits van Arsenal, Angelo Massone, in een programma van Radio Incontro dat zijn cliënt een verhuis naar AS Roma wel ziet zitten.

Massone: "Als ik eerlijk moet zijn dan kan ik bevestigen dat Thierry naar Francesco Totti heeft gebeld om hem beterschap te wensen met zijn blessure. Ik ontken echter dat hij gesproken heeft met Roma omtrent een transfer. Nu ik dat gezegd heb, kan ik ook zeggen dat zowel Henry als ik gelukkig zouden zijn als de zaken in die richting zouden evolueren. Als iemand van de Giallorossi ons zou contacteren, dan zit ik binnen het half uur op het vliegtuig met bestemming Rome."

Een toch wel verrassende wending gezien Henry met FC Barcelona, Real Madrid en Inter Milan voor sterkere clubs met een groter palmares zou kunnen kiezen. Bij AS Roma zou men alvast de spits met open armen ontvangen. Niet alleen vanwege zijn kwaliteiten, maar ook vanwege het feit dat de Romeinse club dit seizoen zijn spitsen veelvuldig zag uitvallen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties