OH Leuven geeft jeugd een kans

OH Leuven geeft jeugd een kans
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals we in de column Verzet tegen het opbod-principe al vermeldde zal OH Leuven zich niet wagen aan gekke bedragen en of exuberante lonen. Ze zouden de voorkeur geven aan "eigen producten" en "jongens van de streek". En deze uitspraken zetten ze nu ook kracht bij. 

Zo komt Simon Donche over van Wevelgem. De 18-jarige Donche is al twee jaar actief bij Wevelgem in derde en vierde klasse. Ondanks de interesse van ondermeer Club Brugge kiest de jeugdinternational voor OH Leuven zodat hij zijn studies met voetbal kan combineren. De toekomstige student kunstgeschiedenis tekende een overeenkomst voor twee seizoenen. 

Belofte Kaya Buyuk was guderende zes weken opgenomen in de A-kern van de tweedeklasser. Hij krijgt nu definitief een plaats in de A-kern. De jonge centrale verdediger tekende ook meteen een overeenkomst voor drie seizoenen. Buyuk begon bij Daring Leuven en kwam via de Zwarte Duivels Oud-Heverlee bij OHL terecht. De club liet ook weten dat ze in de nabije toekomst nog vier meer ervaren spelers zullen aantrekken om een goed evenwicht in de kern te vinden. Doelman Geoffrey Nijs verlaat dan weer de club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties