KVK Tienen - Stand. Luik 1 - 1

Guillaume Belaey
KVK Tienen - Stand. Luik  1 - 1

Als twee honden vechten om een been loopt de derde er mee heen…

1ste Helft:  Standard begon het best aan de wedstrijd en reeds in de 2de minuut zorgde Isabelle Ebhodaghe voor groot doelgevaar. Haar zijwaartse pass werd echter door een medespeelster onbegrijpelijk naast getrapt. In de 15de minuut dwong dezelfde Ebhodaghe een strafschop af en Aline Zéler miste niet vanop de stip. 0-1. Tienen probeerde wat terug te doen en in de 26ste minuut ging een mooie doelpoging voorlangs. Heidi Peeters was in grootse doen en bracht in de 31ste minuut redding op een poging van Cécile Carnol. Even later was er een oprukkende Bodson die nipt over besloot. In de 45ste minuut moet Heidi Peeters weer eens de meubelen redden.

2de Helft: Na de rust bleef Standard domineren, maar Heidi reageerde alert op de gevaarlijke aanvallen van Standard. KVK Tienen bleef er voor gaan en de ingevallen Davina Philtjens zorgde met een fraai doelpunt voor de 1-1 in de 83ste minuut. Het werd nog even spannend, maar het bleef bij een gelijkspel waarbij Zuid West rijkelijk profiteerde om Tienen zijn de 3de plaats af te pakken.
KVK Tienen eindigde  alzo op een verdienstelijke vierde plaats voor Standard Luik en Oud-Heverlee.Leuven

KVK Tienen rouwde ook om het plotse overlijden op 47 jarige leeftijd van de vader van Nana Vervloesem één van de betere Tienense provinciale speelsters. Voor de wedstrijd werd hiervoor één minuut stilte in acht genomen. Wij betonen Nana en haar familie hierbij ons diep leedwezen. Daar wil Voetbalkrant.com zich bij aansluiten.

Doelpunten: 15’ 0-1 Zéler,  83’1-1 Philtjens