Forcom plant aanval op derde plaats

Eddy Leysen
| 0 reacties
Forcom plant aanval op derde plaats
Foto: © SC

Een volledige speeldag vanavond in het zaalvoetbal. Het is vooral uitkijken wat Antwerpen doet bij Châtelet, een duel met de derde plaats als inzet. Ook de Limburgse derby tussen Lommel en Hasselt, beide ploegen die veilig in de middenmoot geklasseerd staan, kan een boeiend kijkstuk worden.

Zowel leider Charleroi als het als tweede geplaatste Morlanwelz mogen geen problemen kennen, al dienen beide clubs een uitwedstrijd af te werken. Regerend kamioen Action 21 trekt naar Aartselaar, Morlanwelz heeft een schijnbaar nog makkelijkere trip naar Brussels voor de boeg.

Wel spannend wordt het wellicht bij het derde geplaatste Châtelet, waar Forcom Antwerpen op bezoek komt. Antwerpen is er na een mindere start weer bovenop gekomen en komt mits winst op een gedeelde derde plaats. In de middenmoot kan een aardig robbertje uitgevochten worden om de titel van beste Limburgse club. Hasselt dat vijfde staat trekt naar Lommel. Minicup komt bij winst op één punt van Cobra Primus Hasselt. Houthalen-Genk kan over Hasselt naar de vijfde stek wippen indien het de moeilijke verplaatsing naar Borgerhout met succes afrondt.

Onderaan de rangschikking ontvangt Frameries de Kickers uit Gilly en in een strijd om de rode lantaarn is er de directe confrontatie tussen Arenberg-Enghien en Koninksem. [TH]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties