Studio 1 volgt titelstrijd op de voet

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Studio 1 volgt titelstrijd op de voet
Foto: © SC

Zondagavond blikt Frank Raes terug op de 33ste en dus voorlaatste speeldag van de Jupiler League. Dat doet hij in de laatste zondageditie van Studio 1 dit seizoen. Het wordt een uitzonderlijke uitzending want aan tafel bij Frank zitten vier absolute topgasten. Schrijver Herman Brusselmans en ex-voetballer Gunther Schepens zaten heel het seizoen lang regelmatig als kenners bij Frank. Zij worden deze keer bijgestaan door Jan Wauters en Jan Mulder, allebei terug van weggeweest. Radiomonument Jan Wauters liet in het begin van het voetbalseizoen regelmatig zijn licht schijnen over de voetbalactualiteit. Hij verbleef tijdens de winter in Zuid-Afrika, maar ook van daaruit bleef hij de Belgische competitie op de voet volgen. Jan Mulder was ook al eens te gast in Studio 1. Toen ging de Nederlandse schrijver, tv-figuur én ex-voetballer tekeer tegen Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck. Benieuwd wie hij deze keer aanpakt. Wordt Anderlecht kampioen? Dat is de vraag van het weekend. Als het wint in Gent en als Standard niet wint in Roeselare, dan is het feest bij paarswit. Uiteraard volgt Studio 1 de titelstrijd van heel nabij. AA Gent-Anderlecht en Roeselare-Standard komen uitgebreid aan bod in Studio 1. De vier gerenommeerde voetbalanalisten verkondigen hun mening over de opvallendste momenten uit die twee wedstrijden.

Ook onderaan in het klassement blijft het ongemeen spannend. Voorlopig is nog niemand veroordeeld tot degradatie, of tenminste niet op sportief gebied. Zowel La Louvière, Lierse, Beveren als Cercle Brugge kunnen de punten goed gebruiken. Ook hierover hoort en ziet u alles in Studio 1. Wie redt zich zondag? En is dat naar de zin van de vier heren?

Niet alleen de competitie zit in een beslissend stadium. De fans van Nicolas Lombaerts en Désiré Mbonabucya zetten zich schrap, want zondag spelen Lombaerts en Mbonabucya de finale van Pinanti is pinanti. Eén van hen schrijft geschiedenis en gaat lopen met eeuwige roem en glorie. Philippe Vande Walle is nog één keer de levende muur die de twee specialisten moeten slopen.

Volgende week wordt de Profvoetballer van het Jaar verkozen. Het Gala van de Profvoetballer van het Jaar kunt u zondag 7 mei vanaf 20.45 uur live volgen op één.

Studio 1, zondag 30 april om 22.40 uur op één.

        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties