Portillo: "Heb het in Brugge wel gezien"

Thomas Dubois
| 0 reacties
Portillo: "Heb het in Brugge wel gezien"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans dat de Spanjaard Javier Garcia Portillo volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt is bijzonder klein. Portillo zat tegen Germinal Beerschot op de bank en werd de wedstrijden ervoor vroeger dan hem lief was naar de kant gehaald. “Ik heb het hier in Brugge wel gezien”, aldus de gehuurde spits van Real Madrid in Het Laatste Nieuws.
 
Portillos vader werd geopereerd aan het hart en daardoor was hij er af en toe niet bij: “Ik heb me gedragen als een echte professional. Maar van de ene week op de andere en zonder een woordje uitleg mijn basisplaats kwijtraken. Dat zet aan tot nadenken. Ik trek mijn conclusies. Andere clubs zullen mijn sterk seizoen wel kunnen waarderen.”
Enkele weken geleden zat de spits nog openlijk te solliciteren naar een contract voor volgend seizoen, hij voelde zich goed bij de nieuwe trainer en kon zich eindelijk uitleven. Voor sportleider Marc Degryse was Portillo ook al lang geen topprioriteit meer. “Zijn hoge kostprijs stond niet in verhouding tot het lage rendement.” Balaban daarentegen kan wel rekenen op een contractverlenging. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties