Knights trekken Richter aan

K M
| 0 reacties
Knights trekken Richter aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De New Zealand Knights hebben zich versterkt met Jonathan Richter. De 23-jarige aanvaller speelde vorig seizoen nog bij Queensland Roar, maar mocht daar twee maanden geleden vertrekken. Richter is na Michael Turnbull, Che Bunce, Richard Johnson en Scot Gemmil de vijfde aanwinst van de Knights met het oog op volgend seizoen.

Coach Paul Nevin: "Jonti is een speler met kwalititeit en een goede ingesteldheid tijdens de wedstrijd. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met hem. Hij biedt ons enkele mogelijkheden in het middenveld en in de aanval, want hij is snel, sterk en intelligent."

Richter: "Het is fantastisch om te tekenen bij de Knights. De voorbije vier à vijf weken zijn zwaar voor mij geweest. Ik moest beslissen voor welke club ik zou tekenen en ik denk dat het aanbod van de Knights gewoon het beste was in het algemeen. Ik ben een speler die graag aanvallend en attractief voetbal speelt met een over-mijn-lijk-mentaliteit. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de schitterende toekomst van deze club."

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties