Gabri tekent bij Ajax

K M
| 0 reacties
Gabri tekent bij Ajax
Foto: © SC

Gabriel Garcia de la Torre, kortweg Gabri, heeft een contract voor drie jaar getekend bij Ajax Amsterdam. De 27-jarige verdediger komt over transfervrij over van FC Barcelona waar hij sinds 1997 actief was. Gabri is de eerste speler die van Barcelona naar Ajax verhuist daar waar het in het verleden altijd omgekeerd was.
 
Gabri: “Ik heb voor Ajax gekozen ten eerste vanwege trainer Henk ten Cate. Ik heb drie jaar met hem bij Barcelona gewerkt, hij kent me goed en ik ken hem goed. Hij heeft me ervan overtuigd dat het een goede keuze is. Ten tweede heb ik voor Ajax gekozen vanwege de club, de geschiedenis, het sportieve niveau. Ajax is een grote club in de wereld. Met Ajax kunnen we streven naar kampioenschappen.”
 
“Andere clubs konden me niet bieden wat Ajax me te bieden heeft. Buiten dat lijken Barcelona en Ajax wel op elkaar. Beide clubs hebben een beroemde jeugdopleiding, waar talenten van kleins af aan opgeleid worden voor het eerste elftal, de speelstijl komt ook overeen. Vanwege die gelijkenissen denk ik dat ik me snel kan aanpassen aan de clubcultuur en het voetbal.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties