Raul in de clinch met Aragones

Kristof Blomme
| 0 reacties
Raul in de clinch met Aragones
Foto: © SC

Spanje speelt maandagavond de tweede groepswedstrijd op het WK tegen Tunesië. Raul, die andermaal op de bank begint, ging zaterdag in de clinch met bondscoach Aragones. 

De Spanjaarden wonnen de eerste partij tegen Oekraïne gemakkelijk met 4-0. Aanvallers Villa en Torres scoorden respectievelijk twee en één keer. Aragones komt dus gewoon weer met dezelfde spelers aan de aftrap. Dat is echter niet naar de zin van boegbeeld Raul

Zaterdag speelde de A-ploeg een oefenwedstrijdje tegen de B-ploeg met Raul. Toen de partij afgelopen was liep Raul onverstoord richting kleedkamer. Toen Aragones hem riep negeerde Raul hem volledig. De coach greep hem uiteindelijk bij de arm, waardoor hij wel bleef staan. Luisteren naar de bespreking zat er echter niet in. 

Toen hij een knieblessure opliep werd Raul wel gesteund door Aragones. In de voorbereiding zocht de coach zelfs een systeem met Raul als centrale figuur. Vijf dagen voor het WK stond de kapitein nog in de basis in een oefenpot tegen Kroatië. Nu voelt Raul zich verraden omdat hij op het WK niet op een basisplaats kan rekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties