Elmander vertrekt naar Toulouse

viki meeuwis
| 0 reacties
Elmander vertrekt naar Toulouse
Foto: © SC

    
Johan Elmander verkast van het Deense Brøndby naar het Franse Toulouse. “Ik heb twee fantastische jaren meegemaakt bij Brøndby maar nu ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging in een grotere competitie”, aldus de 25-jarige Zweed.
 
Directeur Per Bjerregaard heeft niets dan lof voor Elmander: “Hij heeft veel voor ons betekend en was heel populair bij zijn ploegmaats en de fans, hij was een belangrijke speler en zal zeker gemist worden”.
 
Elmander stond de laatste tijd in de belangstelling van verschillende clubs, waaronder Glasgow Rangers, Real Sociedad, Wigan Athletic en Blackburn maar het is dus Toulouse geworden. De club bereikte vorig seizoen slechts de zestiende plaats in de Ligue 1, wat in een competitie met twintig clubs niet echt schitterend is. De club heeft echter de ambitie om een grote ploeg te worden en eventueel in de Champions League te kunnen spelen.  De transfersom zou om en bij de 5 miljoen Euro bedragen, een deel daarvan gaat nog naar Feyenoord dat va 2000 tot 2003 zijn werkgever was. 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties