'Nieuwe lichting Mancunians nog beter dan vorige'

Dirk Pieters
| 0 reacties
'Nieuwe lichting Mancunians nog beter dan vorige'
Foto: © SC

Nog één week en op de Bosuil start het nieuwe voetbalseizoen voor de spelers. Het bestuur is al een tijdje bezig en dat zal de komende weken merkbaar zijn. De spelersgroep is, op enkele uitzonderingen na, helemaal dezelfde gebleven. Het ziet er nu ook naar uit dat doelman Ristovic een nieuw contract zal tekenen bij de Great Old.

Vorig seizoen kreeg Antwerp na de winterstop nog enkele spelers van Manchester United, maar die konden rood-wit niet meer naar de hoogste klasse trappen. Dit jaar zullen er opnieuw Mancunians naar de Bosuil komen om te club te helpen. Als we het bestuur van Manchester mogen geloven, zal de nieuwe lichting nog beter zijn dan de vorige.

Met Martin, Eckersly en Blake kreeg Antwerp vorig seizoen enkele schitterende voetballers. Vooral Martin wist zich in een half jaar tijd tot publiekslieveling te spelen, maar ook de andere spelers vonden de weg naar het doel. De nieuwe spelers krijgen dus een dubbele taak: de club helpen om naar eerste te stijgen en beter doen dan hun voorgangers. Alvast geen gemakkelijk opdracht voor de drie nieuwkomers, die op 6 augustus arriveren op de Bosuil. [TH]  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties