Crespo is nieuwste aanwinst van Inter

Crespo is nieuwste aanwinst van Inter
Foto: © SC

Hernan Crespo zal wederom de kleuren verdedigen van Inter. De aanvaller tekende maandag een contract voor twee seizoenen en zal later die dag voorgesteld worden aan de pers. Chelsea ontvangt niets voor de speler, maar heeft in de zomer van 2007 wel de optie om de speler terug te nemen.
 
Crespo verdedigde al eens achttien maal de kleuren van Inter in de Serie A en wist daarin zeven maal de weg naar het doel te vinden. De Milanese club verkocht hem dan voor 24,25 miljoen euro aan Chelsea waar hij in totaal 49 competitiewedstrijden speelde en twintig maal scoorde. De Argentijnse international verdedigde eveneens ook al de eer van River Plate, Parma, Lazio en AC Milan.
 
Crespo had al meerdere keren aangegeven terug te willen keren naar Italië. Bovendien is de spits sinds vrijdag ook in het bezit van een Italiaanse identiteitskaart. De 31-jarige international maakte op 20 oktober 1996 zijn debuut in de Serie A toen Parma met 2-1 van Perugia verloor. Door de komst van Crespo lijken de overgang van Luca Toni, Zlatan Ibrahimovic of David Trezeguet naar Inter zo goed als onbestaande.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties