Studio 1 over topper

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Studio 1 over topper
Foto: © SC

Studio 1 staat zondag in het teken van de absolute topper van de vierde speeldag. Om 20.30 uur speelt Anderlecht tegen Club Brugge. Kunnen de Brusselaars na de 9 op 9 ook hun eerste topper winnen of trekt blauw-zwart zondag aan het langste eind? Studio 1 brengt zondag een ruime samenvatting van Anderlecht - Club Brugge. Frank Raes praat uitgebreid na over deze wedstrijd en bespreekt de opvallendste fases met ex-voetballer Gunther Schepens en schrijver Herman Brusselmans.

In de schaduw van de topper is er zondagavond nog een wedstrijd. Roeselare neemt het op tegen Lokeren. Studio 1 brengt ook een verslag van deze wedstrijd.

'Pinanti is pinanti' is deze week ook een absolute topper. Twee helden uit Mexico '86 nemen het tegen elkaar op. Nico Claesen maakte het mooie weer bij Standard, Antwerp, Tottenham Hotspur en Stuttgart. Vandaag traint Nico Claesen vierdeklasser Patro Eisden Maasmechelen. Zijn tegenstander is Leo Van der Elst, een man die zeker niet mag ontbreken in een penaltycompetitie. Zijn strafschop tegen Spanje bracht de Rode Duivels in 1986 naar de halve finales van de wereldbeker. Een hoogtepunt in de geschiedenis van het Belgisch voetbal. Kan Leo Van der Elst nog eens verschroeiend uithalen en doorstoten naar de volgende ronde? Of ontpopt Nico Claesen zich tot de killer van weleer? U ziet het zondag in Studio 1. [AN]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties