Tottenham bevestigt komst Mido

Tottenham bevestigt komst Mido
Foto: © SC

Wat Voetbalkrant.com dinsdagochtend aankondigde is een feit. Tottenham Hotspur heeft via zijn officiële website aankondigd dat ze een akkoord hebben met AS Roma omtrent Ahmed Hossam Mido. Gegevens omtrent het contract en of er spelers de andere kant op gaan werd evenwel niet bekend gemaakt.
 
Martin Jol, hoofdcoach van Tottenham: “We zijn Mido blijven volgen nadat zijn uitleenbeurt hier eindigde en wouden hem terug brengen. We moesten Roma wat overtuigen en ik ben in de wolken dat we hem terug in de ploeg hebben. Hij weet dat ik zijn sterkte in de lucht en zijn mentaliteit bewonder. Hij is een fantastische aanvulling voor de ploeg en met hem is ons aanvallend compartiment compleet.”
 
Mido: “Ik ben heel gelukkig om terug te zijn. Het was en het zal altijd een hele eer zijn om voor Tottenham te spelen. Ik wist in mijn hart dat ik zou terugkomen. Het is een fantastische transfer voor mij, want ik heb hier vrienden en het is goed om terug te zijn. Ik zag de training vandaag en ik kijk er naar uit om met Martin en Chris samen te werken. Ik wil het shirt van Tottenham terug aantrekken, op White Hart Lane spelen en een paar doelpunten maken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties