Champions League en EK-voorrondes op Prime

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Champions League en EK-voorrondes op Prime
Foto: © SC

Het voetbalcircus staat nooit stil. Het WK in Duitsland is nog maar pas achter de rug, en het volgende grote toernooi is alweer in zicht. De meerderheid van de Europese landen begint dit weekend aan hun kwalificaties voor Euro 2008.

Op PRIME kan je zaterdag en woensdag kijken naar een hele resem kwalificatie-interlands. Hoogtepunt is de heruitgave van de WK-finale: Frankrijk - Italië, onze match van de week.

Woensdag 6 september op PRIME SPORT:
18:50 Finland - Portugal
20:55 Frankrijk - Italië

In de lange aanloop naar EURO 2008 is het lot ons gunstig gezind en heeft één affiche voorzien waar menig voetbalfan naar uitkijkt. Op 6 september kruisen de twee finalisten van het WK, Frankrijk en Italië, opnieuw de degens. De twee kemphanen die deze finale kleur gaven, Zidane en Materazzi, zullen er door schorsingen en stopzetting van de activiteiten niet bij zijn, maar u kan er gif op innemen dat de voorgeschiedenis een katalyserend effect zal hebben op deze partij. Stof genoeg om over te praten, en daarom maakten wij er alvast onze Match van de Week van. Voorafgaand is er ook Finland - Portugal, een wedstrijd uit de poule van de Rode Duivels. Deze partij wordt eveneens onder een vergrootglas gehouden.

Champions League op PRIME
De voorrondes zijn achter de rug. De groepen zijn bekend. Het aftellen naar 12 september kan beginnen. Europa's 32 beste clubteams gooien zich straks weer in de strijd om de beker met de grote oren. Op PRIME kan je elke speeldag van de groepsfase rekenen op vier wedstrijden (twee live en twee in delay). In het studioprogramma Champions League Live nemen een presentator en een analist de prangendste fases onder de loep. Na afloop van de live-wedstrijd krijg je tussen 22u45 en 23u15 in de Samenvattingen alle doelpunten van alle wedstrijden voorgeschoteld. En op woensdag- en donderdagavond volgt er in het Champions League Overzicht een uitgebreide terugblik op de wedstrijden van de avond voordien. Om alvast in de sfeer te komen van het kampioenenbal, kan je vanaf nu zaterdag opnieuw terecht bij het Champions League Magazine.

Champions League Magazine
Zaterdag 02/09 om 12:10 op PRIME SPORT

Primera División op PRIME
Goed nieuws voor de fans van het Spaanse voetbal: PRIME heeft voor de volgende drie seizoenen de uitzendrechten van de Primera División verworven. Je mag je weer verwachten aan heel wat topaffiches, met als hoogtepunt natuurlijk de clash Real - Barça, in het weekend van 21 en 22 oktober. Voetbalfans noteren die data nu al met stip in hun agenda, want in dat weekend laten we een uitzonderlijke rist toppers op je los. Naast el Clásico brengen we onder meer: Manchester United - Liverpool, Feyenoord - Ajax, AZ - PSV, Bremen - Bayern en Marseille - Lyon!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties