Milojevic: 'De Belgen passen maar beter op'

Philippe Crols
| 0 reacties
Milojevic: 'De Belgen passen maar beter op'
Foto: © SC

Voor wie het nog niet mocht weten: zaterdagavond spelen de Belgen een belangrijke interland tegen Servië. In onze eigen Jupiler League speelden en spelen ook enkele Serviërs. Lokeren-doelman Zvonko Milojevic heeft bijvoorbeeld de Servische nationaliteit en blikte op Sporza Radio vooruit naar de wedstrijd van zaterdag. 

"De Belgen zullen vooral moeten uitkijken dat ze de eerste twinitg minuten goed doorkomen. Ik denk dat we namelijk een furieuze start van de Serviërs mogen verwachten", aldus Milojevic, die daarmee een open deur intrapte. Volgens de doelman zijn de twee spitsen van de Servische ploeg het belangrijkst en gevaarlijkst. "Zigic en Pantelic zijn dodelijk. Zigic kan men vergelijken met Koller en Pantelic weet momenteel het doel zeer goed te vinden bij Hertha BSC."

Toch ziet Milojevic de Belgen allerminst kansloos. "Ik zie de Rode Duivels wel winnen of een puntje pakken. De Serviërs moeten aanvallen en dan kunnen de Belgen van hun snelheid gebruik maken." Voor wie zal de Serviër zaterdag trouwens supporteren? "Ik ben een geboren Serviër, maar ben ook trots dat ik nu Belg ben. Ik hoop dus op een 1-1", aldus Milojevic. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties