Interview Drie vragen aan Warren Joyce

Joeri De Ren
| 0 reacties
Drie vragen aan Warren Joyce
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Na de wedstrijd tegen Kortrijk was trainer Joyce teleurgesteld omwille van het resultaat.  Wel nam hij uitgebreid de tijd om met zijn collega  na te keuvelen over de wedstrijd.  Beiden waren het eens e wisten elkaar niet veel meer te zeggen dan hetgeen wij van Warren Joyce vernemen mochten.   

Hoe voel je je na deze wedstrijd ?

Ik ben ontevreden wat betreft het resultaat. We verliezen vandaag maar liefst twee punten en dat dan nog thuis. Dat is ten dele de verdienste van Kortrijk. Ze bespeelden ons goed door alles dicht te trekken en door ons pijn trachten te doen met hun goed en snel bewegende aanvallers. Ik kan dan weer niet ontevreden zijn met de inzet van mijn jongens. Iedereen deed 100% zijn best en heeft zich volledig gegeven. We hebben hen heel de wedstrijd lang bijna vast gezet rond "the box" en dat is een verdienste op zich.

Speel je dan teveel hun spel mee of kan je niet beter ?

Een beetje een combinatie van de twee. Enerzijds konden we vandaag misschien net niet dat beetje extra op de mat leggen dat ons in staat moet stellen in zulk een geval toch de opening te forceren en anderzijds speelden we hen inderdaad in hun kaart. We vergaten bij momenten het veld breed te houden, maar dit kwam ook doordat we anders dan weer meer ruimte zouden geven aan uitbraken waarbij hun snelle aanvallers dan weer levensgevaarlijk zouden kunnen zijn.

Kan je hen verwijten dat ze zich zo verdedigend opstelden ?

Dat denk ik niet. Ze zochten uiteindelijk ook gewoon de best mogelijke tactiek om ons het hoofd te bieden. Je kon moeilijk verwachten dat ze naar hier kwamen om 90 minuten mee te spelen. Het is altijd jammer dat zulke ploegen zich ingraven, maar verwijten kan je hen dat niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties