Bremen-killer uitgeschakeld

Philippe Crols

In dit overzicht van de DFB-Pokal kan u de resultaten terugvinden van de drie minst interessantste wedstrijden. Het meest opvallende feit was de uitschakeling van Pirmasens. Dat was de ploeg die Werder Bremen in de eerste ronde nog uit de beker knikkerde.

Pirmasens – Unterhaching  0-3

Pirmasens kon zijn stunt van ronde één dus niet herhalen. Aan de rust stond het al 0-2 achter. Kolomaznik nam beide bezoekende doelpunten voor zijn rekening. Tien minuten voor tijd werd bij de thuisploeg Carvalho ook nog eens uitgesloten. Enkele minuten later legde Custos de eindstand vast, 0-3.

Saarbrücken – Greuther Fürth  0-2

Derdeklasser Saarbrücken heeft het niet gered in het bekerduel met tweedeklasser Greuther Fürth. Caillas maakte al snel de 0-1. Dat was ook de ruststand. Op het uur werd de partij dan in zijn definitieve plooi gelegd. Reisinger maakte er 0-2 van. Dat was ook de eindstand.

Lübeck – Burgerhausen  0-0 (4-5 na strafschoppen)

De toeschouwers die de partij Lübeck – Burgerhausen bijwoonden zagen gedurende 120 minuten voetbal geen doelpunten. De bezoekers die de rode lantaarn uit de tweede Bundesliga in hun bezit hebben stelden de kwalificatie tegen de derdeklasser veilig na het nemen van strafschoppen. Het werd 4-5.