Sheffield United al uitgeschakeld

Kristof Blomme

Sheffield United heeft zich niet weten te plaatsen voor de volgende ronde van de League Cup. Birmingham bleek te sterk, 2-4 werd het. Die andere promovendus Watford stoot wel door. Hull werd verslagen met 2-1.

Tweedeklasser Birmingham bleek te sterk voor Sheffield United. Nochtans kwam de thuisploeg eerst tot scoren via Akinbiyi. Vlak voor de pauze zette Campbell de bordjes weer in evenwicht. Twintig minuten voor tijd bracht Bendtner Birmingham zelfs op voorsprong. Tien minuten later leek de partij helemaal beslist toen Jerome voor de derde treffer tekende. Montgomery scoorde nog tegen, maar Larsson nam in de slotminuut alle twijfel weg.

Watford kon niet beter beginnen tegen derdeklasser Hull. Young trof raak na amper twee minuten. Tien minuten na de pauze verdubbelde Priskin de voorsprong van de thuisploeg. Hull deed wat het kon en twintig minuten voor het einde zorgde Barmby voor de aansluitingstreffer. Daar bleef het bij, waardoor Watford verder bekert.

Leeds ging met 1-3 onderuit tegen Southend. Voor de bezoekers was Hooper de grote man met twee doelpunten. Southampton stootte dan weer op Notts County. Lee en Edwards zorgden nog voor de pauze voor de 2-0 eindstand.