Wezemaal - Standard

Jan Van Looy
| 0 reacties
Wezemaal - Standard
Foto: © SC

Voor volgende zaterdag selecteren we de wedstrijd tussen de landskampioen KFC Rapide Wezemaal en de bekerwinnaar Standard Fémina de Liège. Beide ploegen stonden dit kalenderjaar reeds driemaal tegenover mekaar. De terugwedstrijd van het vorige voetbalseizoen eindigde in het voordeel van de thuisploeg Wezemaal (3 – 1). Voor het tweede treffen verhuisden beide teams even naar de Heizel. Standard kwam, zag Wezemaal en blikte het in (3 – 6). Hiermede komen beide clubs op dezelfde hoogte met elk vijfmaal bekerwinst.

Terug een kleine verplaatsing, dit maal naar Staaien voor een derde treffen met als inzet de supercup. Wezemaal toonde zich de betere (4 – 1) en mocht, voor de tweede maal, met de glazen (of toch kristallen?) bal naar huis.

Dit seizoen hebben de meiden van Sclessin al de verdienste KVK Tienen in eigen huis met 1 – 2 te verslaan, een niet onaardige prestatie. Wezemaal krijgt nu voor de eerste maal een ploeg van moeilijker niveau voorgeschoteld.

Colard, Coutereels, Theunissen voor Standard tegen Verelst, Maes en Meeus voor Wezemaal. Wie het meest scoort heeft de drie punten..

Landskampioen versus Bekerwinnaar. Aftrap om 15.00 uur aan de Vleugtweg..

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties