Studio één op zondag

Studio één op zondag
Foto: © SC

Frank Raes ontvangt zondagavond opnieuw heel wat volk in zijn studio in ‘Studio één op zondag’. Naar wekelijkse gewoonte wordt Raes bijgestaan door twee analisten. Deze keer zijn dat voetbalkenner en tevens speler van Lyra, Filip Joos. De andere analist die mee aan tafel zal zitten speelde ooit de pannen van het dak bij onder andere Anderlecht, nu is hij op een lager niveau actief: Gilles De Bilde.
 
Zij krijgen het gezelschap van Ibrahim Salou. Salou maakte de laatste seizoenen een enorme stap voorwaarts en maakte in het tussenseizoen de overstap van Zulte Waregem naar Club Brugge. Daar kwam hij nog niet echt tot ontbolsteren. Tegen Tottenham speelde ie de beste match tot nu toe, met een knap doelpunt als beloning. Vorig weekend was de Ghanese Belg geschorst in de verloren wedstrijd tegen Lokeren. Vandaag staat ie wellicht in de spits naast Balaban. Hij komt onder meer praten over Club – Charleroi van zaterdagavond.
 
Uiteraard is er ook nog aandacht voor de andere acht wedstrijden die gespeeld worden op speeldag 12. Te beginnen bij Westerlo – Racing Genk van vrijdagavond. Anderlecht ontvangt Cercle Brugge, vorig jaar slaagden de Bruggelingen erin om een puntje van de kampioen af te snoepen. Standard speelt een Waalse derby tegen Bergen. Er gaat ook aandacht uit naar de degradatietopper tussen Lierse en Sint-Truiden.
 
In de rubriek ‘Pinanti is pinanti’ nemen Ronny Rosenthal en Philippe Albert het tegen elkaar op. Albert wordt vooral herinnerd door z’n doelpunt op het WK in 1994 tegen Nederland. Rosenthal speelde enkele sterke seizoenen bij Club Brugge.
        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties