Vercauteren heeft blessurezorgen

Harald Berings
| 0 reacties
Vercauteren heeft blessurezorgen
Foto: © SC

Anderlecht-coach Frank Vercauteren heeft blessurezorgen. Voor het duel in de vooravond tegen AA Gent kan hij geen beroep doen op het vaste aanvalsduo Nicolas Frutos-Mohammed Tchité. De Argentijn is nog steeds geblesseerd, terwijl zijn spitsbroeder wellicht wordt gespaard voor de Champions League-wedstrijd in Lille. 

Maar ook defensief zit Vercauteren krap: nadat eerder al Nicolas Pareja uitviel, kwam nu ook Roland Juhasz met een blessure terug van een interland met de Hongaarse nationale ploeg. Wellicht raken geen van beiden speelklaar. Ahmed Hassan tenslote kampte deze week met oververmoeidheid, maar staat waarschijnlijk wél aan de aftrap vanavond in het Ottenstadion. De wedstrijd start om 18u en wordt in goede banen geleid door Serge Gumienny. 

Je kan Gent-Anderlecht ook LIVE volgen op Voetbalkrant.com, klik daarvoor op de link naar het live-venster, die je kan vinden op de hoofdpagina.

Vermoedelijke opstelling Anderlecht: Daniël Zitka, Anthony Vanden Borre, Mark De Man, Jelle Vandamme, Olivier Deschacht, Lucas Biglia, Bart Goor, Ahmed Hassan, Serhat Akin, Mbark Boussoufa, Mbo Mpenza. [AN]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties