Bayern zonder Lucio naar Moskou

Luc Goderis
| 0 reacties
Bayern zonder Lucio naar Moskou
Foto: © SC

Bayern München kan woensdagavond groepswinnaar worden in groep B van de Champions League, maar dan moet het in Moskou wel de volle pot pakken tegen Spartak.

De Duitse kampioen kan voor de uitwedstrijd bij Spartak Moskou alvast niet rekenen op Lucio.  De Braziliaanse verdediger is nog maar net hersteld van een enkelblessure en coach Felix Magath wil geen enkel risico lopen met zijn 28-jarige verdediger.

Sebastian Deisler zal ook al zeker niet in de basiself starten.  Hij maakte zaterdag, na acht maanden blessureleed, wel zijn rentree tegen Stuttgart, maar is nog lang niet fit om te starten.

De wedstrijd van woensdag wordt op het kunstgras van het Luzhniki Stadion afgewerkt en dat is volgens Marc Van Bommel een niet te onderschatten voordeel voor de Russen.  De Bayern-middenvelder zei : "Natuurlijk speelt het kunstgras van Luzhniki in het voordeel van de thuisploeg, want zij weten perfect hoe je er op speelt".  "Ik ben geen voorstander van artificiële velden en denk dat voetbal alleen zou mogen worden gespeeld op echt gras", vervolgde Van Bommel.  De Nederlander besloot : "Wij zoeken zeker geen excuses want we willen winnen.  De drie punten volstaan immers om al zeker te zijn van groepswinst".

Spartak staat laatste in groep B, en is al uitgeschakeld voor de tweede ronde van de Champions League.  Het maakt wel nog een kans op de derde plaats en het bijhorende Uefabeker-ticket.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties