Rednic: 'We gaan voor minimum één punt'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Rednic: 'We gaan voor minimum één punt'
Foto: © SC

Op de persconferentie voor de Uefacupwedstrijd tussen Club Brugge en Dinamo Boekarest toonde coach Mircea Rednic (ex-speler van Standard) veel respect voor hun Belgische tegenstrever.

"Club Brugge is een zeer solide ploeg en de spelers zijn uiterst gedisciplineerd. Daarnaast hangt er altijd een speciale sfeer in het Jan Breydelstadion tijdens hun thuiswedstrijden. Het zal een moeilijke klus worden, maar wij zullen er alles aan doen om minimum één punt naar Roemenië te kunnen meebrengen", aldus Rednic.

Dinamo zal wel niet met zijn sterkste opstelling kunnen aantreden tegen de Bruggelingen. Zo moet Rednic enkele basisspelers missen door blessure of door schorsingen. "Deze wedstrijd is voor ons van groot belang als we verder willen in Europa. Een toverformule van onze vorige successen heb ik niet, maar ik weet wel dat ik binnen mijn selectie heel wat talentvolle spelers heb. In combinatie met het goede groepsgevoel heb ik misschien wel een verklaring voor de goede reeks die we tot hier hebben neergezet, besloot de 44-jarige Roemeen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties