Kan Muslin ambitie Lambrecht waarmaken?

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Kan Muslin ambitie Lambrecht waarmaken?
Foto: © SC

Na enkele weken zwoegen heeft Roger Lambrecht het dan toch voor mekaar gekregen : de Serviër Slavoljub Muslin komt terug naar Daknam. Het is een publiek geheim dat Lambrecht elk jaar de top-5 ambieert, aan Muslin om het waar te maken.

"We hebben lang moeten wachten, maar laat ons hopen dat dat wordt beloond" zei een blije Lambrecht. Dat hij zolang gewacht heeft op Muslin bewijst dat hij gelooft in de Serviër. Muslin zette in de eerste helft van het vorige seizoen kanppe resultaten neer met de Waaslanders :  "Hij heeft vorig jaar voor goede resultaten en goed voetbal gezorgd. Bovendien kent hij bijna alle spelers."

Het was echter niet gemakkelijk om de Serviër te strikken voor een tweede ambtstermijn. Er werd meteen na het ontslag van Ariël Jacobs contact opgenomen met Muslin, die net ontslagen was bij Lokomotiv Moskou, maar hij vroeg bedenktijd. "Toen hij 14 dagen bedenktijd vroeg, vond ik dat veel. Ik geloofde er niet meer in" zei Lambrecht, maar uiteindelijk heeft de Servische topcoach toch zijn woord gegeven aan de preses, zaterdag, via de telefoon. Ook de manager van Muslin bevestigde dat de overgang zo goed als rond is. Hij woonde de wedstrijd tegen Charleroi bij.

Het contract wordt waarschijnlijk woensdag of donderdag getekend. De Serviër is nu bereid om een contract te tekenen voor 2,5 tot 3 jaar, waaruit blijkt dat hij de ambities van Lambrecht wil waarmaken. Muslin zei al meermaals dat hij alleen maar terugkeert om de club zo snel mogelijk in Europa te krijgen, de natte droom van de Lokeren-voorzitter. Muslin brengt hoogstwaarschijnlijk weer zijn eigen assistent mee, Rudi Cossey en Wlodek Lubanski zullen ook aanblijven als assistenten. Of dit een gouden vierkant wordt, zal later dit seizoen moeten blijken.

Slavo Muslin zal zeker ook aandringen op versterking bij Lambrecht. De voorzitter wou al een rechterflankspeler en een doelman kopen afgelopen zomer, maar dat lukte niet. Maar het grootste probleem ligt duidelijk vooraan : Tambwe scoorde nog geen enkel competitiedoelpunt, Maznov scoorde slechts twee keer totnogtoe. Zeker is dat Muslin met zijn vele connecties stof zal doen opwaaien in de komende transferperiode.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties