'Ik heb hier nog wat goed te maken'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Ik heb hier nog wat goed te maken'
Foto: © SC

Vandaag stelt SC Lokeren Slavoljub Muslin voor als hun nieuwe trainer. De Serviër krijft van Roger Lambrecht, voorzitter van de Wase club, volledige carte blanche. "Ik beslis op welke plaatsen spelers worden aangeworven en welke spelers andere oorden mogen opzoeken", aldus Muslin in de krant Het Laatste Nieuws.

"Die carte blanche was een eis van mij. Ik moest lang nadenken voor ik naar hier kwam omdat ik ook enkele lucratieve aanbiedingen heb gekregen. Ik heb echter nog iets goed te maken met Lokeren. Volgend seizoen is ons doel de top-5 halen, het seizoen daarna willen we top-3. 

Op de vraag wat er veranderd is in Lokeren ten opzichte van vorig jaar toen de club nog 'te klein' leek voor Muslin antwoordt de flamboyante ex-trainer van Lokomotiv Moskou dat de club nu veel ambitieuzer is en over meer middelen beschikt om die ambitie waar te maken.

Muslin wordt op Daknam binnengehaald als de 'messias'. "Ik besef dat er heel veel van mij verwacht wordt. De druk is groot maar dat is nu net een grote uitdaging", besluit Muslin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties