Van Gaal op nummer één bij Bayern

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Gaal op nummer één bij Bayern
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Louis Van Gaal, trainer bij AZ Alkmaar, zou de belangrijkste kandidaat zijn om Felix Magath op te volgen bij Bayern München. De oud-trainer van Ajax Amsterdam en FC Barcelona is momenteel toe aan zijn tweede seizoen in Alkmaar waar hij Co Adriaanse opvolgde. Toch zal AZ-voorzitter Dirk Scheringa er waarschijnlijk alles aan doen om zijn coach langer in de DSB-Arena te houden.

Net zoals onder Adriaanse brengt de ploeg onder Van Gaal mooi voetbal en bovendien slaagde de club erin om afgelopen zomer de grootste talenten in Nederland naar de club te halen. Veel van de basisspelers komen trouwens uit voor Oranje of voor Jong Oranje. 

Magath daarentegen staat al maanden onder druk bij de Duitse Rekordmeister en het lijkt er op dat de oefenmeester op het einde van het lopende seizoen de Beierse topclub zal verlaten. Het loopt na het vertrek van Michael Ballack naar Chelsea allesbehalve gesmeerd in de Allianz Arena. Bayern staat momenteel pas op een teleurstellende vierde plaats. Dit weekend kon er thuis overigens niet gewonnen worden van Borussia Mönchengladbach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties