Deinze lust geen Tiense suiker

Joeri De Ren
| 0 reacties
Deinze lust geen Tiense suiker
Foto: © SC

Tienen haalde de laatste weken 10 op 15 en kon bij winst tegen Deinze opklimmen naar de bovenste helft van de rangschikking. Deinze moest na de op Antwerp verloren wedstrijd punten zien te pakken indien het niet de rol wou lossen in de strijd om de derde stek. Dit gegeven lokte een 1000-tal toeschouwers die een zeer saaie en gesloten partij te zien kregen.

De ganse partij leek wel een aftasten van de tegenstander, waarbij beide ploegen elkaar in een ijzeren greep hielden en de verdedigingen eigenlijk de uitblinkersrol kregen toebedeeld. Beide ploegen trachten wel een aanval op poten te zetten, maar dit leverde geen enkel doelgevaar op. De eerste gekadreerde poging leverde dan ook gelijk een doelpunt op. Masureel centerde fraai en Nfor klom hoger dan het pak en kopte mooi binnen in de kruising. De Tiense keeper had verder geen noemenswaardig werk op te knappen en diende enkele wat centers te plukken. Tienen van zijn kant trachtte met centers van Belme de twee spitsen Bayock en Geebelen te bereiken, maar sloeg daar ook niet al te vaak in. De Deinzense goalie moest slechts 1 keer redding brengen op een poging van Geebelen. Met de rust in zicht kon Triantafilidis een cross van Lacroix in doel koppen en de bordjes terug in evenwicht plaatsen.

De tweede helft bracht weinig beterschap al leek Tienen meer suikers in de bloedspiegel te hebben en dus een betere conditie dan Deinze dat nu reeds snakt naar de winterstop. Bayock schoot na vijf minuten slechts rakelings naast. Een minuut later moest Nfor na een tweede geel karton het strijdperk verlaten en kwam Deinze met 10 tegen 11 te staan. Tienen wist zich geen raad met de extra ruimte en sloeg er niet in de Deinzense keeper in verlegenheid te brengen. De wedstrijd bloeide langzaam dood en beide ploegen namen genoegen met een punt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties