Woodgate twijfelt over terugkeer naar Real

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Woodgate twijfelt over terugkeer naar Real
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonathan Woodgate weet nog niet of hij op het einde van dit seizoen zal terugkeren naar Real Madrid. De 26-jarige verdediger die momenteel op uitleenbasis uitkomt voor FC Middlesbrough liet dit verstaan in de Spaanse sportkrant As.
 
Door veelvuldig blessureleed kon Woodgate in twee seizoenen bij Real Madrid nooit doorbreken waardoor afgelopen zomer werd besloten hem uit te lenen aan de club uit zijn geboortestad. Bij Middlesbrough, dat overigens een aankoopoptie heeft afgedongen, heeft de verdediger dit seizoen geen last meer van blessures en kwam hij tot dus ver in actie in dertien wedstrijden.
 
"Als ik eerlijk mag zijn, weet ik niet wat er deze zomer zal gebeuren. Op dit moment wil ik zoveel mogelijk wedstrijden voor Middlesbrough spelen en de doelstellingen van dit seizoen halen en dat is kwalificatie voor de Uefa-beker. Ik ben heel erg gelukkig hier en ik weet niet of Real Madrid op een terugkeer zit te wachten", aldus de vijfvoudig Engels international.
 
"Sinds augustus heb ik alleen nog met de clubarts en de fysiotherapeuten van Real Madrid gesproken. Op David Beckham na heeft nog niemand anders van de club contact met me opgenomen. Het zal wel normaal zijn", aldus een zich steeds beter voelende Woodgate.
 
Real Madrid haalde Woodgate in 2004 weg bij Newcastle United voor een som van twintig miljoen euro. In twee seizoenen tijd speelde hij maar veertien wedstrijden voor 'de Koninklijke'. [AN]    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties