Inter wil Beckham

Inter wil Beckham
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanaf Nieuwjaarsdag mag David Beckham met andere clubs praten omdat zijn contract op het einde van het huidige seizoen afloopt bij Real Madrid.  Internazionale heeft de 31-jarige Engelsman op 1 januari al meteen een aanbod gedaan.

Op oudejaarsavond liep het gesprek tussen Beckham's zaakwaarnemer en de Madrileense club spaak, zodat de Italianen de volgende ochtend al meteen met een aanbod voor Becks op de proppen kwamen.  Internazionale bood de middenvelder een contract van twee jaar, met optie op een derde seizoen aan.

David Beckham komt de laatste maanden nog weinig aan spelen toe bij de Koninklijke.  Hij gaf wel aan in Madrid te willen blijven, maar eist daarbij meer speelminuten.  De Spaanse club wilde daarop de helft van de inkomsten van zijn beeldrechten, maar daar had Beckham geen oren naar.

Door de houding van de Engelsman is de kans groot dat Real hem al tijdens de winterstop laat gaan.  Daardoor zou de club toch nog een transferbedrag voor de sterspeler kunnen ontvangen.  Naar verluidt wil Real zes tot zeven miljoen euro voor Beckham.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties