Lierse-bestuur: 'Excuses voor die randdebielen'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Lierse-bestuur: 'Excuses voor die randdebielen'
Foto: © SC

Het bestuur van Lierse is niet te spreken over de bezoekende fans van Antwerp op de clubwebsite. Het bestuur van Lierse wil zich verontschuldigen bij zijn supporters voor het toelaten van de Antwerpfans in de thuisvakken.
 
Volgens het bestuur van Lierse hebben randdebielen keet geschopt op de tribunes van Lierse. Enkele duizenden fans van Antwerp hadden tickets gekocht bij de thuissupporters en die hadden, zo schrijft het bestuur, gespuwd, met bier aan het gooien geweest en zelfs enkele mensen geslagen.
 
Het bestuur wil zich nu verontschuldigen bij de eigen supporters en legt uit dat het onmogelijk te controleren is dat Antwerpfans tickets kopen voor andere plaatsen dan deze voor hen voorzien. "Dat de zaken uiteindelijk niet uit de hand gelopen zijn, is alleen maar te danken aan de collectieve koelbloedigheid van de Liersesupporters. Als zij, of een aantal onder hen, op dezelfde beestachtige manier hadden gereageerd als dat aantal randdebielen van Antwerp, zou de zaak zeker geƃĀ«scaleerd zijn", aldus de clubwebsite.
 
Het bestuur begrijpt bovendien niet dat de politie niet sneller heeft ingegrepen en zal de zaak maandag aankaarten bij het ministerie van Binnenlandse Zaken.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties