Machelen met de billen bloot

Machelen met de billen bloot
Foto: © SC

De situatie bij Machelen, die al voor deze speeldag uiterst precair was, heeft een nieuw dieptepunt bereikt.  Tegen Eppegem, het nummer twee, verspeelde blauw-wit waarschijnlijk voorgoed zijn stevige thuisreputatie.  Nog erger dan dat is dat KCS de zwaarste nederlaag van het seizoen leed.

Tijdens het eerste uur moest Machelen in het veldspel nauwelijks onderdoen voor de jongens van Mon Temmerman, maar wat ben je met balbezit als je over negentig minuten niet één mogelijkheid kan creëren ? 

Eppegem had het plaatje zeer goed begrepen en wachtte geduldig op het slippertje achterin. De Leye verschafte Ickmans de vrije doorgang voor de 0-1.  Kansjes over en naast voor Lofombo en Carlo Van Roost waren hier de voorbode van geweest.

Met de moed der wanhoop trachtte Machelen na de kampwissel uit een ander vaatje te tappen.  Naarmate de tijd wegtikte, gingen de gastheren achterin risico's nemen.  Die werden keer op keer cash betaald.  Een vrijschop van Debell passeerde alles en iedereen, Lofombo had een rebound maar voor het intikken en Glorieux tekende voor 0-4.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties