Voorzitter Kiev is wachten beu

Rita De Meyer
| 0 reacties
Voorzitter Kiev is wachten beu
Foto: © SC

Igor Surkis, de voorzitter van Dinamo Kiev, heeft Blackburn Rovers aangemaand een beslissing te nemen in verband met de eventuele transfer van verdediger Andrei Nesmachny.

Afgelopen December ging de Oekraïense international testen op Ewood Park.  Een test die volgens Rovers-manager Mark Hughes bevredigend is verlopen.  Na geslaagde medische tests wilde de club uit Lancashire Nesmachny naar de Premier League halen voor zo'n miljoen euro, maar sindsdien blijft het wel angstvallend stil rond de mogelijke overgang.

Daar de zaak blijft aanslepen stuurde de Dinamo-voorzitter de Rovers afgelopen zaterdag een fax waarin hij een ultimatum stipuleerde.  "Blackburn moet voor dinsdag antwoorden, maar de Engelsen geven voorlopig geen krimp", zei een gefrustreerde Surkis.  "Indien we op dinsdag geen antwoord ontvangen blijft Nesmachny in Kiev, zo simpel is het", besloot de voorzitter.

Blackburn heeft ondertussen met Stephen Warnock al een andere verdediger binnengehaald ter vervanging van Lucas Neill en praat momenteel met Hertha Berlijn over een mogelijke transfer van Christopher Samba.  Het is dan ook zeer de vraag of de Premiership-club nog interesse heeft in Nesmachny.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties