Dames Zultse VV – DV Famkes Merkem

Jan Van Looy
| 0 reacties
Dames Zultse VV – DV Famkes Merkem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor volgende zaterdag kiezen we een niet onbelangrijke wedstrijd onderaan de gelederen van eerste nationale met name Dames Zultse VV – DV Famkes Merkem.
 
De heenwedstrijd eindigde scoreloos. Puntenverlies was toen niet direct een probleem. De situatie nu is wel anders. Met nog 11 wedstrijden te gaan hoeft de degradatiepaniek (testwedstrijd) bij beide ploegen niet direct toe te slaan maar in de eindafrekening kan vanaf nu elk punt tellen. Indien Beerse zou winnen van Haacht en Zultse van Merkem, dan kijkt deze laatste op tegen een achterstand van 5 punten, een stand die veel andere ploegen maar al te graag zien. Nog niet onoverkomelijk voor Merkem doch je moet het maar inhalen. Merkem kan bij winst nog enkele andere ploegen de bibber op het lijf jagen.
 
Merkem scoort vlot, laat ook vlot tegenscoren. Zultse scoort 2,5 maal minder en de verdediging blijkt eveneens niet op stevige poten te staan. Bij Zultse rekenen ze op prestaties van De Rouck en Van De Ghinste. Bij Merkem op de schuttersvoet van Vanassche en de vorm van Louwagie.
Het prille begin van de eindstrijd kan beginnen.
 
Met goedkeuring van de weergoden: Kastanjelaan te 9870 Zulte om 15.30 uur.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties