Antwerp strikt verdediger van Dender

Joeri De Ren
| 0 reacties
Antwerp strikt verdediger van Dender
Foto: © SC

Enkele weken geleden werd bekend dat Roel van Hemert bij zijn club FCV Dender EH een voetbaltechnisch meningsverschil had met coach  Vande Velde en dat de verdediger mocht uitkijken naar een nieuwe werkgever.  De talentvolle 22-jarige speler werd al enige tijd gevolgd door een aantal clubs, ook uit eerste nationale, en kon rekenen op heel wat belangstelling. 

Roel is een polyvalente verdediger die op alle posities kan spelen, maar die zelf de voorkeur geeft aan de linkerflank.  Hij werd al jong opgemerkt door de talentenscouts van Willem II en sloot aan bij de club.  In 2004 verkoos Roel de overstap te maken naar K.V. Turnhout in de Belgische derde klasse. Hij groeide er uit tot een van de bepalende figuren in het elftal, maar na 2 jaar verkoos hij als speler verder te groeien en waagde hij dit seizoen de overstap naar FCV Dender EH.  Voor de leider in tweede klasse haspelde Roel 16 wedstrijden af en was hij goed voor 1110 minuten gekruid met 2 doelpunten.

Roel praatte met een aantal Belgische en Nederlandse eerste- en tweedeklassers, maar verkoos op het gevoelen R.A.F.C. boven de andere gegadigden.  Hij ondertekende een contract voor 2,5 jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties