West Ham uit de FA Cup, Boro replay

Dirk Pieters
| 0 reacties
West Ham uit de FA Cup, Boro replay
Foto: © SC

Bristol City - Middlesbrough 2-2

Middlesbrough, de nummer elf van uit de Premier League kwam in de uitwedstrijd tegen Bristol City niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Een replay zal uiteindelijk moeten beslissen wie naar de volgende ronde van de FA Cup mag.

Het zag er lange tijd uitstekend uit voor Middlesbrough. De bezoekers kwamen op een comfortabele 0-2 voorsprong dankzij doelpunten van Aiyegbeni Yakubu en Malcolm Christie. Toch vocht de thuisploeg zich opnieuw in de wedstrijd. Het waren doelpunten van Richard Keogh en Scott Murray die de wedstrijd deden keren.  

West Ham - Watford 0-1

Het ziet er steeds slechter en slechter uit voor West Ham United. De ploeg die momenteel laatste staat in de Premiership verloor op eigen veld met 0-1 van Watford, dat slechts twee plaatsen hoger staat in het klassement.

De thuisploeg begon wel het beste aan de wedstrijd, maar een poging van Bobby Zamora spatte al na een minuut uiteen op de dwarsligger. Nadien waren het de bezoekers die het initiatief namen. Een doelpunt van Anthony McNamee was uiteindelijk voldoende voor de zege. [AN]  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties