Heerenveen aast op Austria-doelman
Mathias Dumarey
| 0 reacties
Heerenveen aast op Austria-doelman
Foto: © SC

SC Heerenveen is naarstig op zoek naar een doublure voor onze landgenoot Brian Vandenbussche. Zo zouden de Friezen volgens Omroep Fryslan belangstelling hebben voor Jelle Ten Rouwelaar. Hij zou de opvolger moeten worden van Boy Waterman die afgelopen week verhuisde naar AZ Alkmaar.

Momenteel speelt Ten Rouwelaar in de Oostenrijke competitie waar hij onder contract staat bij Austria Wien. Het is wel nog niet duidelijk of Ten Rouwelaar graag naar Nederland zou terugkeren. Voorzitter Koos Formsma vindt alleszins dat er een back-up moet zijn mocht er iets met Vandenbussche gebeuren. "We hebben nu in Etemadi een goede tweede doelman, maar stel dat er in de loop van het seizoen iets zou gebeuren met Vandenbussche, dan kun je, als de spanning aan het eind van het seizoen toeneemt, best een ervaren man hebben", aldus de Heerenveen-preses.

Ten Rouwelaar heeft alleszins een pak ervaring opgedaan in de Nederlandse competitie. De 26-jarige doelman stond eerder al onder contract bij FC Emmen, PSV Eindhoven, FC Groningen, FC Twente, FC Zwolle en FC Eindhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties