Luque speelbal in onderhandelingen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Luque speelbal in onderhandelingen
Foto: © SC

Newcastle United, Ajax Amsterdam en PSV Eindhoven zitten momenteel in een transferstrijd met elk verschillende belangen. PSV probeert op het einde van de transferperiode alsnog de Spanjaard Albert Luque binnen te halen, maar Newcastle United lijkt andere plannen te hebben met zijn aanvaller. 

De Engelsen hebben hun oog namelijk laten vallen op Ryan Babel die ook op belangstelling van Arsenal kan rekenen. Ajax zou in ruil Luque en een pak miljoenen krijgen. Vandaag zou Ajax een beslissing nemen of ze ingaan op het bod van The Magpies. Newcastle zou naar verluidt zo'n zeven miljoen euro betalen met de Spanjaard erbij. 

Albert Luque verkommert ondertussen verder bij Newcastle United. In de afgelopen weken toonden ook FC Villarreal en Racing Santander interesse in de spits, maar uiteindelijk zagen de Spaanse clubs af van de 28-jarige aanvaller. Glenn Roeder, de manager van Newcastle, gaf in de lokale Engelse pers al aan waarom Luque niet rendeert bij de club. "Hij moet de fysieke strijd aangaan en daar iedere dag op training aan werken. Als je slap traint, speel je slap. Met techniek alleen kom je er hier niet", aldus de Newcastle-manager.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties