De Wilde, Malki of toch Cavens?

Dirk Pieters
| 0 reacties
De Wilde, Malki of toch Cavens?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Het Nieuwsblad kwamen drie aanvallers van Germinal Beerschot aan het woord. Minstens één van de drie neemt vanavond de moeilijke taak op zich om topschutter François Sterchele te vervangen. De goalgetter van de ratten pakte zijn derde gele kaart en mist zo de match tegen Sint-Truiden.


“Ik zal mijn verantwoordelijkheid niet uit de weg gaan. Het is nog steeds wachten op mijn eerste competitiedoelpunt, maar ik probeer me daarop niet al te fel te focussen. Dat doet de buitenwereld wel. Ik wil altijd hard werken voor de ploeg en zo goed mogelijk mijn opdracht uitvoeren. Mijn balvastheid en mijn ervaring zijn belangrijke troeven”, aldus Cavens.


"Het enige wat moet gebeuren, is winnen van Sint-Truiden. Wie er de doelpunten maakt of wie er speelt maakt niet uit. Het is de tweede maal dat François Sterchele geschorst is dit seizoen. De eerste keer zonder hem werd het 0-0 op Lokeren. Dat moet nu beter.  Ik scoorde maandag bij de invallers drie doelpunten van de vier”, aldus De Wilde.


Ook de nieuwkomer Malki deed zijn zegje. “Bij elke nieuwe club waar ik belandde, had ik een vrij lange aanpassingsperiode nodig. Mijn snelheid en mijn neus voor doelpunten zijn mijn grootste kwaliteiten. Ook bij Roeselare heb ik dat bewezen. Ik speelde er twaalf wedstrijden van de zeventien en scoorde zes doelpunten, en twee Europees.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties