Anderlecht - KVK Tienen 4 - 3

Guillaume Belaey
Anderlecht  - KVK Tienen  4 - 3

EERSTE HELFT  : De wedstrijd begint goed voor Anderlecht die reeds na 8 minuten op kopbaldoelpunten voorstaat. Een tegenprik van KVKT resulteert in een doelpunt van Elke Meers op aandringen van Isabelle Ebhodaghe. Kort daarna zet Heirbaut de bordjes op 3-1. Heidi Peeters stopt het strafschop van Desmet. KVKTienen aangeslagen door de vroege doelpunten van Anderlecht komt moeilijk in de wedstrijd.

TWEEDE HELFT  : In de 2de helft herpakt KVKT zich en wordt de stand door Ebhodaghe herleid tot 3-2. KVKT blijft aandringen en het is opnieuw Ebhodaghe die de ganse verdediging oprolt, aflegt tot bij Elke Meers die niet aarzelt. De stand wordt 3-3. In de 88’ wordt een betwiste vrije trap voor Anderlecht feilloos omgezet door De Cock, 4-3

COMMENTAAR   6 gele kaarten voor KVKT en  0 kaarten voor Anderlecht. Scheidsrechterlijke beslissingen hebben KVKTienen weerhouden een verdiend gelijk spel in de wacht te slepen.

BEZOEKERS  KVKTIENEN

Namen basisspeelsters  Heidi Peeters,Veronique De Ruyter, Sarah Moens, Nathalie Junius, Elke Meers, Isabelle Ebhodaghe, Catleen Coteur, Brenda Das, Davina Philtjens, Kelly Paulus (61’ Liesbeth Onclin) Ann Huybrechts (26’ Hilde Clessens)

WISSELSPEELSTERS   Cindy Van Esch, Kelly Salu

DOELPUNTEN  2’ Van Humbeek 1-0, 8’ Van Humbeek 2-0, 15’ Elke Meers 2-1, 27’ Heirbaut 3-1, 69’ Isabelle Ebhodaghe 3-2, 79’ Elke Meers 3-3, 88’ De Cock 4-3

KAARTEN GEEL  KVKT  5’ Ann Huybrechts, 41’ Kelly Paulus, 73’ Brenda Das, 87’ Heidi Peeters, 87’ Catleen Coteur, 89’ Nathalie Junius