Rosenberg: 'Ten Cate heeft het niet voor Huntelaar'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Rosenberg: 'Ten Cate heeft het niet voor Huntelaar'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Markus Rosenberg verliet Ajax Amsterdam in de wintertransferperiode en speelt nu voor Werder Bremen, toevallig de tegenstander van de Ajacieden morgen in de Uefabeker. De Zweed doet in de aanloop van dat duel nog even een boekje open over zijn ex-club.

Rosenberg zelf zal niet meedoen in dit duel want hij speelde eerder al mee met Ajax in het Uefabekertoernooi. Ook verheugt hij zich niet op een weerzien met Ajax-trainer Henk Ten Cate.

"Mijn persoonlijke ervaringen met hem zijn niet zo positief. Hij heeft veel veranderd: het elftal, het systeem. Zelfs een spits als Klaas-Jan Huntelaar, die al veel doelpunten heeft gemaakt, zit vaak op de bank. Ik denk dat de trainer hem niet echt mag", aldus Rosenberg.

Voor de terugwedstrijd in Amsterdam heeft Rosenberg alvast enkele tips voor zijn nieuwe ploegmaats in Bremen. "Ze hebben in Amsterdam een groot stadion met veel toeschouwers, maar die zijn niet zo enthousiast. Ze komen om naar een wedstrijd te kijken. Als het Werder lukt dáár een doelpunt te maken, kan het gebeuren dat het publiek begint te morren en dat het zich afkeert van de eigen ploeg", besluit de Zweed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties