Cavens: 'Dit was echt genieten'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Cavens: 'Dit was echt genieten'
Foto: © SC

Germinal Beerschot won zaterdagavond met 3-0 van FC Brussels. Vooral Jurgen Cavens had een groot aandeel in deze zege met zijn drie doelpunten. Het scoren voor de winterstop wou maar niet lukken, maar nu lijkt de spits wel op dreef te komen.

"Dit was nog eens een echt ouderwets Avondje Kiel. Voor mij persoonlijk was dit een schitterende avond. Twee redelijk tot goede prestaties op rij. Ik hoop dat de club mij straks beloont met een nieuw contract, want ik wil dolgraag bij Germinal Beerschot blijven. In de resterende twaalf wedstrijden wil ik me verder in de kijker spelen en bewijzen dat ik een nieuw contract verdien!", aldus Cavens.

Na elk doelpunt ging Cavens zijn goal vieren met een ingestudeerd dansje met spitsbroeder François Sterchele. "Even lekker zot doen, dat mocht wel. Overigens was er niks nieuws aan onze dansjes, die we wel op voorhand hadden afgesproken. François is de clown in onze groep. Hij groet mij elke ochtend op die manier. Het klikt zowel op als naast het veld goed met hem." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties